Telefon: 031 681 259

E-naslov: info@dvigni.si

Menu
Na področju prevozov delujemo že 37 let Na področju prevozov delujemo že 37 let

Dragocene izkušnje in zanesljivost

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v prevozništvu. Podjetje smo ustanovili leta 1977. Družinsko tradicijo nadaljujemo vse do danes. Stranke nas poznajo predvsem po zanesljivosti in doslednosti, čemur se lahko zahvalimo letom neprecenljivih izkušenj na področju prevozov tovora in hiab prevozov

Opravljamo prevoz blaga po celotni Sloveniji, po dogovoru pa tudi mednarodne prevoze. Pri delu so nam v pomoč najsodobnejša vozila in oprema, ki ustrezajo najvišjim evropskim standardom s pomočjo katerih so naše storitve na najvišjem nivoju, kar pričajo tudi naše številne zadovoljne stranke.

Zaradi potreb na tržišču smo se specializirali na prevoze z dvigali. Opravljamo vse vrste prevozov, kjer je pri razkladanju in nakladanju potrebno dvigalo – hiab.

Naša najnovejša storitev so najemi kontejnerjev za skladiščenje materiala ali orodja, pisarniške prostore ipd. Kontejner vam dostavimo in postavimo na dogovorjeno lokacijo. V kolikor kontejner že imate in ga želite samo prestaviti na drugo lokacijo, vam prevoz in postavitev opravimo po izjemno ugodni ceni. Vprašajte nas za ponudbo.

Prevozništvo je storitev, od katere sta pogosto odvisna ugled in uspešnost poslovanja vašega podjetja. Zato je izbira zanesljivega partnerja, ki mu lahko zaupate izjemnega pomena. Prav zaradi tega, je naše glavno vodilo, da smo pri vsaki stranki zapisani kot zaupanja vreden partner.

Kaj lahko pričakujete od nas:

  • Resnost in upoštevanje dogovorjenih rokov.
  • Doslednost in popolna prilagodljivost glede na vaše želje in potrebe.
  • Dolgoletne izkušnje so naša glavna prednost, predvsem pri zahtevnejših nalogah.
  • Zanesljivost, strokovnost in hitra izvedba prevozov.

Naše storitve:

 

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
http://www.dvigni.si/o-nas#sigProId226cbb9c1d
Več iz te kategorije: Kontakt »
nazaj na vrh

O nas

Kontaktni podatki